Hjælp os / Help Us!

Skulle du have lyst til at støtte Oldtimerklubben med et beløb, stort som lille, det er helt op til dig, så vil vi sætte stor pris på det! If you want to support the Oldtimerclub, with a amount big or small, we will be very grateful to you!

Download problemer!

Download problems!

Vi har desværre tekniske problemer med downloads i øjeblikket og det er derfor ikke muligt at downloade filer fra Oldtimerklubben.

Unfortunately we have some technical problems so it is not possible to download files from Oldtimerklubben at the moment.

Opdateret d. 2-2-2019
Updated the 2nd of February 2019

På klubbens vegne
 Mogens aka Steamhammer
Formand Oldtimerklubben
"Vi er til gammelt dansk!"