Støt Oldtimerklubben

Skulle du have lyst til at støtte Oldtimerklubben, så vil vi være dig meget taknemmelig!

Introduktion
Når du opretter en brugerprofil på vores website, i vores forum eller bliver betalende medlem af Oldtimerklubben.dk indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at varetage dit medlemskab af Oldtimerklubben.dk. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Personoplysninger

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website eller forum indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker ligeledes når du registrerer dig som betalende medlem af Oldtimerklubben.

Vi indsamler og behandler følgende typer af oplysninger:

I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne indsamles og behandles: Navn, fødselsdato, telefonnummer, e-mail og adresse.

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger, udsende opkrævninger og registrere betaling for dit medlemskab af Oldtimerklubben jf. vores kontingentsatser samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Vi benytter en tredjepart (Foreningsadministrator.dk) til opbevaring og behandling af data. Denne tredjepart behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: [medlemskab(at)oldtimerklubben.dk]. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:

[Oldtimerklubben.dk v/ Mogens Balle Bertelsen]
[ Vestergade 83]
[ 8660 Skanderborg  ]

"Klar til afgang!"

Velkommen til Oldtimerklubbens nye website og forum!

Vi er kommet i forårshumør og har derfor moderniseret websitet og forummet, så de begge lever op til nutidens standarder og sikkerhed.

Dermed opfylder vi også de nye krav fra EU det såkaldte GDPR regulativ vedrørende persondatalovgivningen.
Se mere i særskilt link i menuen til venstre: Privatlivspolitik.
Downloadsektionen er under opbygning!

Du vil derfor ikke kunne finde alle vore downloads endnu, men er der noget specifikt du mangler, så send en PM til Steamhammer, så vil han prøve at finde det frem til dig.

Ellers arbejder vi ihærdigt med at få uploaded hele vores filarkiv igen, men da det er flere tusinde filer der er tale om, så går der lige lidt tid inde vi er helt klar, så hav lidt tålmodighed!

Fejl eller mangler!
Finder du fejl eller noget som du gerne vil have ændret eller tilføjet, så giv endelig besked i Forum / Websitet.
På klubbens vegne
 Mogens B. Bertelsen aka Steamhammer
Formand Oldtimerklubben
"Vi er til gammelt dansk!"